TheBest OTS
Gość
Kiedy puścicie tego ots wiem że cb to nie interesuje ale chociaż byś mógł dodać newsa jakiegoś kiedy lub o której będzie działał a nie kur.. my czekamy jak debile a ty nas tylko ignorujesz.... ;/
Gość
No wlasnie ... jakis tutor powinien odpowiedziec jesli gm nie ma czasu ..
Gość
Pisałem do God'a (Administratora) tego oto ots a on nawet nie odpisał tylko mnie zignorował i to jest miła Administracja??? No chyba nie
Gość
KURDE KIEDY TEN OTS WYSTARTUJE BO NUDZI SIE A WY CALY DZIAN NAPRAWIACIE MR JAK BYSCIE NIE UMIELI
Nowy użytkownik
Mysle ze to im jeszcze troche zajmie... Badzcie cierpliwi a sie doczekacie. Na starcie bylo sporo ale to naprawde sporo bledow, Podejrzewam ze niechcieli byscie grac na zbugowanym servie, z notorcznymi cofkami i crashowaniem. Takie Spamowanie na Forum wam nic nieda, i dopuki nie naprawia w wiekszej czesci ots'a to go nie wlaczą, tym bardziej na zawolanie kilku cepow narzekajacych na administracje.
Wydaje mi sie ze kazdy kto tu napisal posta o temacie "KIEDY GO WKONCU WLACZĄ?!" czy moze "ZIGNOROWANO MNIE KIEDY PYTAŁEM O PUNKTY! " to jest oznaka tylko czystej waszej glupoty i nie wyrozumialosci.
Pewnie pod tym postem pojawi sie masa komentarzy takich jak "LIZODUP" -i tego typu. Powiem wam tylko tyle ze sam bylem adminem ots'a i wiem na jakich procedurach sie to opiera ;*
Ps: [ Jaki Debil w trakcie naprawiania servera pyta o punkty?!? hahaha ]
Gość
To pewnie jakiś nie ogar ma tego ots bo jak by był obeznany to by szybko zrobił a nie 2 dni robi ;/ ZzZzZzZ
Nowy użytkownik
nie ukrywam ze sam bym sobie pogral... ;*
Gość
ZGADZAM SIE NIECHCE GRAC NA ZBUGOWANYM ALE TEŻ CHYBA JAKIN DZIECIAK MA TEGO OTS BO NIEUMI OGARNAC KURDE!!
Gość
JAK NIENAPRAWIA GO DO 20:00 TO NIEBEDA GRAL TAM HUJ MU W DUPE KURWA !!
Gość
Ja też nie będę grał jak nie zrobi go do 20 w chuja sobie leci ;/ Jebany Cwel!
Gość
DOBRA CHUJ TEN NIEOGAR NIEUMI MR JEBANEJ NAPRAWIC... DZIECIAK MA 14 LAT I FIKA MY DOSTAL W TROMBE BY KURWA GO STARA NIE POZNAŁA.. TAKIE DZIECIE MIE WKORWIAJA KURWA ZEBY MR NAPRAWIAC 1 DZIEŃ TO TRZEBA BYC PRZECHUJEM NARQ !!!
Nowy użytkownik
StuffDZ napisał:
DOBRA CHUJ TEN NIEOGAR NIEUMI MR JEBANEJ NAPRAWIC... DZIECIAK MA 14 LAT I FIKA MY DOSTAL W TROMBE BY KURWA GO STARA NIE POZNAŁA.. TAKIE DZIECIE MIE WKORWIAJA KURWA ZEBY MR NAPRAWIAC 1 DZIEŃ TO TRZEBA BYC PRZECHUJEM NARQ !!!
Za to ty ziomeczku wykazałes się pełną inteligencją! <BRAWO> dla naszego goscia !
Gość
POWIEM 1.
HOster tego ots to jakiś 8 letni dzieciak który nie potrafi nawet zrobić manaruny
Ten ots już raczej nie wstanie na nogi więc niema na co czekać
Cipa i tyle